Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr to po pierwsze ziomek.Po drugie to prawdopodobnie nie byly zakazane (w tamtym okresie) srodki wiec nie widze problemu.Po trzecie i tak go nie ukaraja bo to by bylo niesprawiedliwe wzgledem Jufentusu-wiadomo ze jak naloza dyskwalifikacje to nie bedzie mogl grac.*_For_zaza_Milan_* pisze:Po 1: Chłopaczek --- ćpun nie ćpun ale pamietaj że kapitan Squadra. Przeją opaske po naszym Paolo to jak to tak ?? Wtedy młody dobrze zapowiadający sie gracz dzisiaj gwiazda defensywy jeden z najlepszych obrońców świata....
Mnie to tez zastanawia.A moze Milan he he?Wszystkie chwyty dozwolone.Podobno Cannavaro jest zalamany i ten fakt bedzie mial wplyw z pewnoscia na jego forme (czytaj spadek formy).Cel zostal osiagniety...*_For_zaza_Milan_* pisze:Po 2: Finał pucharu UEFA 1999 czyli troche minieło. Nie wiem skad oni mieli ta taśme ale może jakiś konfident dostarczył tyklo dziwi mnie że to "ktoś" dostarczył teraz - może też zemsta, może na złośc, a moze Rai kupiła od kogoś tą taśme. Tez tak moze być...
Oczywiscie nie oskarzam ukochanego klubu.Glosno mysle i tyle.
Pewnie bulwarowki go zaszczuja.*_For_zaza_Milan_* pisze:Po 3: Teraz wiece co bedzie - ja nie prorokuje bo nie ma sensu ale wiedząc co włoska prasa i media robią jestem pewne że bedzie jatka. I nie chodzi o to że zaraz jeden czy drugi napisze że to było dozwolone bo to kapitan a ten film nie był jego wizytówką.
No tak ale z drugiej strony Stam ktory tez dostal pare miechow kary gra u nas.*_For_zaza_Milan_* pisze:Po 4: To zauwarzyłem już kiedyś w czasie jednej z naszej kłótni [EPOkowej] dzisiaj mi to koleś przypomniał i to jest juz jedna wielka może głupia ale dziwne układanka. [oczywiście to życie ułozyło ale..]
Juventus oskarżony o doping 5 lat procesy odwołania skandale wyroki jakti . niby wyrok i koniec. Przychodzi Blasie z Parmy i ma "za uczami" potem pojwaia sie Mutu i ma "za uszami" i teraz taki film jak by nie patrzeć obnażający troche Fabio...
Mnie nie ciekawi o tyle fakt czy Cannavaro bral tylko dlaczego wyszlo to dopiero teraz (tak samo jak zmarl papiez dopiero wyszlo ze ktos go inwigilowal ciekawe dlaczego dopiero teraz podobno nie chcieli robic przykrosci papie
Z drugiej strony czym wiekszy zamet w druzynie Starej Damy tym lepiej dla Milanu i z tego moge sie cieszyc.Atmosfera w szatni po tym filmiku na pewno dobra nie bedzie.Jeszcze zawieszenie Zlatana.Dobra nasza
Pozdrawiam tate Zazy