Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 15 wrz 2011, 22:06

Jak widzicie naszą politykę na Carling Cup w tym sezonie? Taka jak w poprzednim sezonie? Czy powrót do 09-10? Ja osobiście chciałbym (bardzo), żebyśmy to trofeum w tym sezonie wygrali, bo to bardzo się przyda zawodnikom. Oczywiście spieprzenie spieprzy sezon, ale gra jest warta świeczki. Mimo to, gramy z czwartoligowcem więc wydaje mi się, że na tą rundę można spokojnie dać pograć Chamberlainowi, wypróbować Parka, Miquel-Djourou w obronie czy Jenkinson, ale w poprz. sezonie też rotował. Moim zdaniem w ogóle wygrana pucharu, czy to FA Cup czy to Carling Cup po prostu da nam tego kopa którego ten zespół potrzebuje. Kij z tym, że dużo umiejetnosci stracilismy, zawodnicy klasy swiatowej odeszli i tak dalej. Ale Pewnosc siebie po zdobyciu pucharu jest bezcenna. Tego im trzeba. Jak zdobeda pierwszy puchar to bedzie im jeszcze bardziej zalezec na nastepnym. Trzeba sprobowac. Kto wie, moze sie znowu uda dojść na Wembley i tym razem wygrać? A moze trafimy na wyjazd do Mancesteru na Old Trafford i dupa zbita w czwartej rundzie.. ale moze sie wtedy uda w FA. :P Dobrze, że są dwie szanse. :P

Tak czy inaczej, jak dla mnie musimy spróbować i dać z siebie wszystko. Ale ciekawy jestem waszych opinii.

Wróć do „Anglia”