90 procent społeczeństwa ma przeprane mózgi i nie jest w stanie myśleć samodzielnie.Kisielski pisze:Powiedz mi czy jak 90% społeczeństwa uznała, że Szczęsny był najlepszym piłkarzem na boisku w meczu z Niemcami i dzięki niemu nie straciliśmy więcej bramek, a jakiś user na forum piłkarskim o nicku "Obserwator" uznał że Szczęsny jest słaby, nie umie łapać piłki i gra na poziomie b-klasy, to dziwisz się że zostałeś ostro skrytykowany za wypisywani bzdur, którymi chcesz przyćmić swoje kompleksy, że nie umiesz niczego osiągnąć na wysokim poziomie??Obserwator pisze:Jako jedyny tutaj ośmieliłem się krytykować Szczęsnego, za co spotkała mnie ostra krytyka.
Jeżeli Szpaku, zakochany w bramkarzach, powie, że Szczesny to najlpeszy gracz na boisku, to te 90 procent spolecześntwa to łyka i nie zastanawia sie, czemu Szczęsny jest tak niepewny i zawala każdy mecz.
Ja nie twierdzę, że Szczęsny gra na poziomie B klasy, nie kłam! Szcześny gra na poziomie okręgówki-czyli dwie klasy rozgrywkowe wyżej niż B klasa. Już na IV ligę byłby za słaby ale sądzę, że w okręgówce powinien dać sobie radę.
I do tego zastosowałeś typowy argument erystyczny osób z przepranymi przez media mózgami-krytykujesz kogoś, to znaczy, ze leczysz swoje kompleksy.
Dlaczego nie krytykuje bramkarza Stoku, bramkarza Man Utd czy bramkarza Newcastle(mniejsza o nazwiska)-bo to dobrzy bramkarze. Krytkuje tylko tych złych, min. Szczęsnego i nie wydaje mi się, że będę miał z tego powodu mniejszy nos czy wiekszego penisa.
Także Twoja teza o leczeniu kompleksów poprzez krytykę beznadziejnych bramkarzy jest fałszywa. Pozdrawiam.