Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 20 wrz 2011, 13:02

Dokładnie jak piszesz. Wydaje sie byc fajny, ale potrzebuje czasu by nauczyc sie europejskiej/wloskiej pilki, bo poki co nie pokazał nic (a dokladnie w miare fajne wejscie z Palermo, multum strat z Trabzonem i ze odstaje fizycznie). Wydaje sie, ze wypozyczenie do ciezszej ligi i do klubu w którym miałby równie ciezko o miejsce w skladzie jak w Interze mija sie z celem. Nie wiem co planuje i co w nim widzi Wenger, ale wg mnie w Arsenalu Ricky miejsca sobie nie wywalczy. W kwestii samego pomysłu wypozyczenia, dla Interu byloby lepiej by Alvarez nauczyl sie Serie A i grał w niej regularanie. Tak ogolnie to ciezko cos rokowac, jest za wczesnie po dwoch kolejkach. Nie wiadomo ile Gasperini bedzie pracowac, nie wiadomo jak szybko przebiegac bedzie jego proces aklimatyzacji. Wg mnie jest za daleko nawet do styczniowego okienka transferowego by traktowac te plotki powaznie.

Wg kilku stron Alvarez jest dzis przewidywany do pierwszego skladu w meczy z Novara. Mozna ogladac i samemu wyrobic sobie zdanie.

Wróć do „Włochy”