Kaka wyglądał dobrze? Bez przesady. Z tego piłkarza już nic nie będzie, nie oszukujmy się. Jak w meczach z takimi ogórkami nie potrafi nic pokazać to można go śmiało wystawić na listę transferową. Przez te dwa lata wierzyłem w jego słowa i zapewnienia że wróci do formy jaką prezentował w Milanie, ale teraz po tym jak przepracował sezon przygotowawczy nie pokazuje chociaż ułamka tego czego każdy kibic się po nim spodziewa. Sprzedać go do Anji i to jak najszybciej i się nie cackać, bo taką kasę co on bierze w porównaniu z padaką którą gra to woła o pomstę do nieba. Gracz który miał napędzać ofensywę Realu, jedyne co potrafi to podać do najbliższego kolegi lub do tyłu. Jednak Mourinho dobrze zrobił że dał szansę Ozilowi i ten piłkarz się rozwinął. Talent ma, ale piłkarzem na miarę Xaviego, Iniesty czy Fabregasa nie będzie. Osiągnie pewien poziom, zapewne wyższy od tego któy prezentował w tamtym sezonie, ale już go nie przeskoczy.
Co do Coentrao, jak zobaczyłem jego pseudo rajdy na lewej stronie to aż zwiesiłem ręce. Marcelo może spać spokojnie, bo chyba najlepiej będzie jak zostanie w środku pomocy. Tam w miarę ogarna. Zostaje jeszcze lewa obrona, jest dobry w defensywie ale słąby w ataku. Na ligę portugalską to wystarczało ale nie tutaj. Realowi potrzeba właśnie dobrego lewego obrońcy który tnie do przodu, bo z prawej Ramos to już nie to co kiedyś.