Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3329

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Chlopaczek » 21 wrz 2011, 13:21

venomiq pisze: Podział prosty, żeby nie powiedzieć prostacki i nijak się nie mający do rzeczywistości. A na dodatek bardzo wygodny dla oponentów. Oznacza, że jeśli ktoś cieszy się z działań Agnellego i nie chce zostawić sprawy za sobą to automatycznie jest gimbusem/kretynem, który oskarża Inter o całe zło.
Naprawdę, szalenie wygodne. Pomaga w dyskusjach, prawda?
Wybacz ze o 5 rano nie przeprowadzilem bardziej doglebnej analizy kibicow Twojej druzyny. Wybaczysz?

Na szczescie dalej zrobiles to za mnie wiec chyba nie ma problemu.

venomiq pisze:Mocno mnie zdumiał to, co przeczytałem. Wszak jesteś rozsądnym użytkownikiem, na ile mogę powiedzieć (nie kojarzę tutaj precyzyjnie ludzi po nickach). Zgadzam się oczywiście z Tobą, że to czysta fantazja i takiego scenariusza prawie na pewno nie będzie. Niemniej skoro zacząłeś zastanawiać się co wtedy to ja mam prawo ocenić Twoje podejście:
Juventus niewinny, ale odkręcanie tego jak potwornie zostali skrzywdzeni 5 lat temu będzie trudne, pojawi się bałagan, chaos po co to? Udajmy, że nic się nie stało
Bez urazy, ale to jest dość przerażające. Mam nadzieję, że poza calciopoli nie masz takiego podejścia do sprawiedliwości. Że kiedy sprawiedliwość jest niewygodna to można ją po prostu zignorować.
Widze ze tutaj zostalem zle zrozumiany. Oczywiscie jezeli SD bylaby niewinna to warto zeby zostalo to udowodnione.
To tak gwoli sprostowania. Ale tak jak mowie nie ma takiej opcji. I tak jak mowisz Ty a ja mialem to na mysli poprzednio jezeli nie ma opcji ze jestescie niewinni to zastanowia sie 10 razy zanim znowu cala sprawe rusza. Znowu ja rozgrzebia. Kto wie jakie brudy przy okazji wyjda na jaw? Rachujac na szybko plusy i minusy wychodzi mi wynik zdecydowanie ujemny dla Serie A. Jestem prawie pewny ze za kapke waszego odzyskanego honoru straci cala reszta.

Wróć do „Włochy”