Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Ekstraklasa w sezonie 2011/2012

Post autor: ddemon » 21 wrz 2011, 18:19

Obserwator

Kto będzie płacił pensję temu zagranicznemu trenerowi - Kosowski wraz ze Żewłakowem? :lol: Przecież przed rozpoczęciem sezonu pisało się o trudnej sytuacji finansowej więc nic dziwnego że zarząd postawił na Kieresia a to że zawodnicy mają zbyt duże mniemanie o sobie i nie mogą zaakceptować trenera cóż w naszej lidze najlepiej jest zmieniać trenerów ;] Jak dla mnie Bełchatów będzie próbował się meczyć do końca rundy a już może maszyna zaskoczy ugrają jakieś 13-15 pkt by wiosną nadrobić...Na dzień dzisiejszy spada kandydatami są jako pierwsi jest Podbeskidzie,Cracovia i ŁKS w takiej kolejności bo ŁKS z Probierzem może teraz coś nadrobić...Mnie cieszy dobra postawa Górnika lecz martwi mnie skuteczność w zdobywaniu punktów bo Górnik powinnien mieć przynajmniej o te 3-4 oczka więcej a niestety Nawałka zbyt bardzo skupia się na tym pressingu że zespół gra do 60 min :/

Tak mi się przypomniało co się dzieje z gwiazdą W.Łobodzińskim :roll: Znalazł wogóle jakiś klub :lol: Nie pytam w kontekście Górnika ogólnie przypomniał mi się jego talent i umięjetności :D

Wróć do „Polska”