My będziemy płacić pensję trenerowi Bełchatowa tak jak opłacamy pensję trenera Zagłębia Lubin. Bo i PGE jak i KGHM to spółki skarbu państwa, więc , chociaż nie cierpię Zagłębia LUbin, też opłacam Urbana.ddemon pisze:Obserwator
Kto będzie płacił pensję temu zagranicznemu trenerowi - Kosowski wraz ze Żewłakowem?Przecież przed rozpoczęciem sezonu pisało się o trudnej sytuacji finansowej więc nic dziwnego że zarząd postawił na Kieresia a to że zawodnicy mają zbyt duże mniemanie o sobie i nie mogą zaakceptować trenera cóż w naszej lidze najlepiej jest zmieniać trenerów ;] Jak dla mnie Bełchatów będzie próbował się meczyć do końca rundy a już może maszyna zaskoczy ugrają jakieś 13-15 pkt by wiosną nadrobić...Na dzień dzisiejszy spada kandydatami są jako pierwsi jest Podbeskidzie,Cracovia i ŁKS w takiej kolejności bo ŁKS z Probierzem może teraz coś nadrobić...Mnie cieszy dobra postawa Górnika lecz martwi mnie skuteczność w zdobywaniu punktów bo Górnik powinnien mieć przynajmniej o te 3-4 oczka więcej a niestety Nawałka zbyt bardzo skupia się na tym pressingu że zespół gra do 60 min
Tak mi się przypomniało co się dzieje z gwiazdą W.ŁobodzińskimZnalazł wogóle jakiś klub
Nie pytam w kontekście Górnika ogólnie przypomniał mi się jego talent i umięjetności
No niestety tak wygląda sposnoring w polskiej piłce.
PGE ma kłopoty? Nie żartuj sobie. PGE GKS BEŁCAHTÓW to obecnie jedna z najboagatszych drużyn w Polsce, a gdyby PGE jeszcze bardziej skoncentrowało się na piłce to już w oógle Bełchatów nie miałby konkurencji w Polsce http://www.pgesa.pl/pl/PGE/CentrumPraso ... olsce.aspx.
Łks się utrzyma, Cracovia się też utrzyma, co do Górnika nie byłbym taki pewien. Pozdrawiam.