Oj tam dla Morattiego to nie problem, raz oplacal naraz 3 trenerowBabel pisze:Minal niecaly rok, Inter zdazyl zatrudnic 4 trenerow, a Ty sie martwisz czy Inter potrafi zrywac umowyMartin Pellegrino pisze:No właśnie, na 2 lata Kolejna niezrozumiała decyzja zarządu. Po sezonie liczyłem na zatrudnienie kogoś, kto zbuduje nowy Inter. Jak Ranieri bedzie dobrze pracowal to wypelni kontrakt. Wydaje sie, ze juz nasi prawnicy w automatu powinni sie zabezpieczyc na wypadek niezadowolenia z pracy i wpisac w kontrakt warunki zerwania umowy po sezonie.
Luis Enrique narazie szlakow barcelonskim trenerom nie przeciera ale kto wieGuardiola i DB, jasne, dobijmy Inter
Nie zrozumcie mnie zle, Guardiola zasluzyl przez ostatnie lata na wielki uznanie, rowniez moje, ale trudno o trenera, ktory mniej pasuje do Interu i calcio. Podobnie DB, ktory do tego stetryczaly sie zrobil. No chyba, ze MM ma w zanadrzu kilkaset mln na porzadne inwestycje
Interowi potrzeba doswiadczonych trenerow, znajacych Calcio, o bardziej zrownowazonej taktyce, jednak bardziej w kierunku defensywnym.