Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Weszłem
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Weszłem » 23 wrz 2011, 11:37

Wilmore pisze:
Wilmore dobrze to ujął.
Podzielam Twoje zdanie
Podzielam zdanie Wilmora z tematu Juve
Będziecie tu cholernie niepopularni.
Jestem kibicem Milanu, czesto przegladam formu dzisiaj sie zarejestrowalem. Ty czesto gadasz z sensem, mądze i można cie poprzec, ale też jestes więźniem swojej domniemanej nieomylności, jak np z lewą nogą Montolivo i zdarza się ze wychodzisz na błazna.

Druga sprawa, wykopalem to z temtu Juventusu, chcialem to juz dawno poruszyc:
GacekCCM pisze:Ktoś na tym forum w trakcie mercato pisał, że na wymianie Aquilani-Pirlo obie strony wyjdą dobrze, bo Juventus dostanie lepszego gracza, a Milan dostanie piłkarza słabszego, ale bardziej regularnego.
GacekCCM pisze:a Milan się cieszy, że ma kogoś, kto będzie grał, a nie błyszczał jak choinkowe lampki, raz do roku.
Nie moge, po prostu nie moge sie z tym zgodzic. Co prawda sam Aquilani pasuje lepiej do systemu z 3 pomocników, czy jako ten ofensywny - chociaz jak na nasz klub to zdecydowanie za malo, ale ten gracz na pewno nie jest regularny. Pamietam go z Romy i co gorsza, widzialem w kazdym meczu Juve z tamtego seoznu, bo kolega to fanatyk Juventusu i miałem tę nieprzyjemność oglądania z nim wszystkich spotkań. To co sie rzucalo w oczy to jest nieregularnosc. Regularnie to on potrafił oddawac pilke do najblizszego partnera, a blysnął czyms raz na kilka meczów. Wolalbym dalej człapiącego Pirlo, ktory rzuci mi 2 swietne pilki na mecz jak mu sie bedzie chcial, niż takiego Aquilaniego co chce, a przez slabe umiejetnosci rzuci 2 fajne pilki na 5 spotkań. Z kazdym meczem bedzie slabnąć, sami zobaczycie. Jak slowo regularnosc, to napewno nie Aquilani.

Wróć do „Włochy”