Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 23 wrz 2011, 12:30

Obrazek Obrazek

Przewidywane składy na jutrzejszy mecz. Znając naszą sytuacje kadrową nie trzeba być prorokiem by przewidzieć kto wybiegnie na boisko. Odpoczynek dostaje Nesta, ale akurat w obronie ilościowo nie ma tragedii. Taiwo pewnie nadal nie jest w 100% gotowy do gry a szkoda bo w meczach przedsezonowych spisywał się coraz lepiej a w meczu z Juventusem wyglądał już bardzo dobrze. Pewnie dopiero w LM wystąpi. Faraon od początku, więc niech pracuje, żeby w momencie gdy wrócą kontuzjowaniu dla niego miejsce też się znalazło. Na ławce tragedia, ale to normalne w ostatnim czasie. Co do przewidzeń LGdS kto ile będzie pauzował nie ma co zwracać uwagi. Tego nawet pewnie sztab szkoleniowy Milanu nie wie.

Mecz trzeba wygrać. Innej możliwości nie widzę. Nie obchodzi mnie styl. Ważne są tylko 3 punkty. Co mnie martwi to to, że na mecz z Juventusem nasi gracze będą wyglądali fizycznie jak sam nie wiem co. Mimo iż mecz w Lidze Mistrzów powinien być łatwy to i tak nie damy nikomu odpocząć przed bardzo ważnym meczem w Turynie.

Wróć do „Włochy”