Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Pewniak dnia

Post autor: Aker » 25 wrz 2011, 15:04

#9 Wisła Kraków - Ruch Chorzów DW 2:0 6,00
#10 Olympique Marseille - Borussia Dortmund DW 1:1 7,00

Tak już na dogranie miesiąca... W tym się już nie udało, ale i tak jestem zadowolony, bo jako jednemu z nielicznych udało mi się 2 razy pod rząd wygrać PD. Teraz się już nie uda, zapewne wygra Inferno, z którym mam dwumecz w BPU (w pierwszym meczu u siebie wygrałem 5:4, drugi mecz natomiast obecnie trwa :glass:) No ale wracając do analiz. Wisła w lidze póki co w środku, ale jak wygra to będzie na 3. miejscu, także trzeba taką szansę wykorzystać. Wiśle leży Ruch, zwycięstwa jestem raczej pewny, a że Wisła ma problem ze skutecznością i dobrymi napastnikami to nie sądzę, by dużo goli wpadło, takie 2:0 jak najbardziej jest możliwe. Co do meczu Marsylii z BVB to wciąż ufam solidności defensywy niemieckiej drużyny, ten mecz będzie trudny, ale nie sądzę, aby OM wpakowało więcej niż 1 gola. Borussia natomiast radzi sobie całkiem, całkiem z przodu, zazwyczaj strzelają gole, tym razem myślę, że będzie nie inaczej, bo wraca Barrios, jest Kagawa, jest Goetze, jest Lewy, ostatnio w formie Perisić, krótko mówiąc coś powinni wcisnąć. 1:1 jest wynikiem moim zdaniem również bardzo możliwym.

Wróć do „Bukmacherka”