20 graczy na dobrym poziomie hmm. to co uznac za dobry poziom , wsrod kibicow jest to zalezne od tego komu ktos kibicuje... Ale byc moze to prawda nie mnie osadzac, uwazam poprostu ze Totenham , Liverpool i Arsenal maja "jakosciowo" bardzo zblizone kadry , jezeli spojrzymy na to indywidualnie i pomiedzy nimi rostrzygnie sie walka o 4 miejsce, a zdecydowana wyzszosc ktoregos z klubow nad pozostalymi jest dla mnie poprostu lekcewazeniem rywala a nie realnemu ocenieniu potencjalu...zreszta okaze sie to nie w niedziele a na koniec sezonu, kiedy to bedziemy wiedziec kto zajmowac bedzie wysze miejsce w tabeli, oby byl to Arsenal;p
j1mmy
Kontuzji w Arsenalu jest zawsze duzo ale jak pojdzie dobrze to po przerwie reprezentacyjnej kontuzjowany bedzie "tylko" Jack Wilshere, bo wiekszosc z obecnych urazow to kontuzje krtokoterminowe, a co do Liverpoolu sie wypowiem jeszcze, dla mnie oni sa strasznie zalezni od Suareza az za bardzo on rozgrywa kazda akcje i to on napedza ta druzyne, ciekawy jestem co sie stanie gdy on zlapie uraz, czego nie zycze, kto bedzie ciagnal gre Liverpoolu kreatywny Kuyt czy Caroll, a moze Henderson , tak naprawde poza Gerrardem i moze Adamem nie widze tam kreatywnego pilkarza ktory moglby zrobic roznice...