Publicznie, zaś za kulisami wspiera.UEFA i FIFA walczą z korupcją
Legitymacje szkolną podrobiłeś czy starszy kolega kupuje ? pytam bo nie wierze, że masz więcej niż 15 lat - chyba, ze jesteś najbardziej zaniedbanym intelektualnie osobnikiem z jakim przyszło mi dyskutować i powinni ciebie zalać w formalinie, zaś studentom medycyny pokazywać mózg w aspekcie przekrojowym, a przynajmniej ubezwłasnowolnić i ustanowić opiekuna.Kibice Interu narzekający na sędziów to widok, który jest lepszy niż smak ulubionego piwa.
Skoro to czytadło ma taką wartość to nie powinieneś mieć problemów z wskazaniem osobników odpowiedzialnych za badania a także wykształcenie z zakresu socjologii (ew. statysyki itd.), tytułów naukowych oraz publikacji naukowych świadczących o doświadczeniu w przeprowadzaniu tego typu badań, metod (ilościowe a może jakościowe?) oraz przede wszystkim materiału empirycznego na podstawie, którego wywnioskowano, że przyczyną mistrzoswskiej passy nie była dobra kadra, mądre transfery, klasowy sztab szkoleniowy (Mourinho oraz liderujący w lidze angielskiej Mancini) czy też kiepscy rywale (czyt. Juventus po calciopoli oraz wyprzedający swoje gwiazdy Milan) a bratnia pomoc środowiska sędziowskie ! Czekam na te twoje "fakty".To, że ujawniał przyczyny passy mistrzowskiej Interu nie oznacza, że jest niewiele wart, choć nie jest to mój ulubiony włoski dziennik. Czytuję go, gdy mam okazję, tylko ze względu na wirtualne tabele.
Na spryskali a to oczyszczaInter też tam niedawno był.