Re: AC Milan : Juve - klasyka

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan : Juve - klasyka

Post autor: MazurXIII » 03 paź 2011, 10:09

:haha: Milan ma już z górki.Najtrudniejsi rywale w lidze (prócz Interu - w jeszcze gorszej formie niż my) za nami - Juve,Napoli,Udinese (ewentualnie Lazio) - strata do lidera...tylko 6 pts...w obliczu kontuzji (Flamini,Mexes,Ibra,Robinho,Taiwo,Ambrosini,Gattuso,teraz Abate - prawda,że wygląda uroczo?) - tragedii nie ma (w LM nawet jest bardzo dobrze).Po przerwie reprezentacyjnej Milan powinien zdobywać komplety punktów seryjnie (i rywale słabsi i zawodnicy powinni wrócić/być w rytmie meczowym).

Sam mecz?Ehhh...nie wiem co się dzieje z nasza obroną,jak nie błąd Nesty to babol Christiana...uczciwie trzeba przyznać - Juve było lepsze...

Milan cierpi w pomocy i to cierpi BARDZO.Brak kreatora CO NAJMNIEJ klasy Seedorfa (który swoje lata ma i grać mecze co 3 dni obecnie po prostu NIE MA PRAWA) - w domyśle Pana X jest bolesny...Zarząd zdaje sobie z tego sprawę,Allegri zdaje sobie z tego sprawę,kibice zdają sobie z tego sprawę - pewnie i sami piłkarze widzą,że pomoc mogła by być trochę bardziej kreatywna...styczeń pewnie coś przyniesie w tym temacie (podatny na kontuzje Ganso albo chimeryczny Van Der Vaart),ale Berlu POWINIEN wysupłać w lecie 40 mln € na Pastore/Hamsika (wiem,wiem - kryzys we Włoszech,ogromny dług publiczny,podwyższenie podatków i cięcie wydatków - premierowi NIE WYPADA szastać kasą w dobie wielkich oszczędności),a nie pieprzyć głupoty,że jesteśmy silniejsi niż Barcelona :roll:

Wróć do „Włochy”