Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 30 kwie 2005, 16:22

piwus pisze:Ach ta perwersyjna przyjemność, móc stawiać modów pod ścianą.

Nie będziemy Ci się smitu tłumaczyć z kazdej decyzji, chociaż bardzo byś chciał. Widziałem jak dużo mieli forumowicze do powiedzenia na temat Zidana, więc go zamknąłem. Forum jest nie tylko od tego, aby się kazdy wypowiadał jak potrafi, ale żeby był również odpowiedni poziom dyskusji i tym my się zajmujemy. No chyba, że ty byś chciał żeby zadne tematy nie były zamykane. Widzę, że jest coś do powiedzenia w tematach które wymieniłeś dlatego trwają. Twoje misiaku były bezsensu.

Dalej nie łapię twoich "prowokacji". Chyba po prostu postrzebujesz postów, w których możesz sobie robić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:. Z mojej strony tyle :?.
dobra tworzac tematy robilem to perfidnie by zobaczyc czy je zamkniecie zrobiliscie to tylko dlaczego nie zamkneliscie innych podobnych :? w ktorych tez poziom jest niski :? wiem ze moje byly bez sensu tak samo jak te ktore jeszcze sa otwarte, tyle na ten temat

jako modzi powinniscie sie tlumaczyc z decyzji przez siebie podejmowanych :roll: :twisted: nie mowie tego w zlym mniemaniu

dalej nie lapiesz zobaczymy czy teraz :?

postow nie potrzebuje bo mam juz duzo a bede mial jeszcze wiecej 8)

i nie ucinaj tak dialogu bo to tylko zaognia spor :?

osz ty byku nie znalem cie z tej strony :P (misiaku) grrr :P 8) :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”