http://wybory.onet.pl/parlamentarne-201 ... lnosc.html
To samo w faktach. Oglądałem tą konferencję na żywo, Hoffman poparł się badaniami OBOPU wg. których bodaj 31% uważa TVN za nieobiektywną stację, a 28% za obiektywną, oczywiście ani w faktach, ani w wyżej wymienionym linku i filmiku tego nie pokazano, dokładnie ucina się kiedy Hoffman przytacza badania.
Można było się tego też spodziewać. Cóż spójne to z tym co wczoraj obserwowaliśmy, pokazaliśmy jaki jest Lis to jedziemy z kolejnym. NIe mam wątpliwości, że to wszystko jest dokładnie zaplanowane, Kaczyński zbyt długo siedzi w polityce by sobie na takie ponoszenie się emocjom pozwalać w takim momencie kampanii. Czy taktyka okaże się skuteczna okaże się w niedziele. Cóż mnie się to podoba, wytrąca się z ręki wszystkie argumenty o rzekomej kolejnej zmianie poglądów, o łagodnym języku itd. Wszak dla mediów i tak co by nie robił Kaczyński to wszystko jest źle, jest spokojny udaje, nie jest to psychopata. Tak więc tak czy siak zawsze w niedziele o 19 jest jazda z Kaczyńskim,a tak to może co poniektórym otworzą się oczy, tak jak w przypadku pięknego Tomasza.