Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: czarny samael » 07 paź 2011, 0:13

RealFan--->

Akurat nie do końca prawda, bo został tu wrzucony filmik w którym zostało pokazane, że TVN zmanipulował wypowiedź Kalisza o czymś co tam Kaczyński powiedział. Tylko że parę dni później natknąłem się na pełną wypowiedź Kalisza z tamtej konferencji i polityk SLD był wielce oburzony.

Poza tym zawsze możesz sobie obejrzeć coś takiego:

Mógłbym Ci tu wrzucić jeszcze parę filmików, ale zaraz mnie zjedzą, bo tvn-owskie i GW z zasady dla nich kłamią. :boruta:
O tym jak Kaczyński ma wszystkich za niemieckie media, o tym kto go ma przeprosić, czy inne wypowiedzi "smoleńskie" itd.

Nie uważam żeby to filmiki miały kogoś przekonać do pójścia za tą czy inną partią.

Chłopaczek--->

Wiem o co Ci chodzi. Jak pierwszy raz tu napisałem jakiś plus o PO, to mało mnie nie zagryźli, a ja myślałem że to ot, temat jak każdy inny z kumplami przy piwie. Zawsze jakoś tak było, że część znajomych miałem związanych ze światopoglądem i część z piłką. I kiedy wchodziłem z nimi w odwrotne tematy, to bez jakiejś wielkiej walki i w życiu nie myślałem, że szeroko rozumiana "opinia forum" popiera właśnie tych skrajnych. Teraz to mogę od czasu do czasu wrzucić jakieś hasło jak mi się nudzi, żeby się pośmiać ;) Myślałem nawet żeby sobie wrzucić w podpis "Always RED" i "Popierajmy tolerancyjnych" :boruta:

Może po wyborach to się zmieni, jak emocje trochę opadną.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”