Akurat nie do końca prawda, bo został tu wrzucony filmik w którym zostało pokazane, że TVN zmanipulował wypowiedź Kalisza o czymś co tam Kaczyński powiedział. Tylko że parę dni później natknąłem się na pełną wypowiedź Kalisza z tamtej konferencji i polityk SLD był wielce oburzony.
Poza tym zawsze możesz sobie obejrzeć coś takiego:
Mógłbym Ci tu wrzucić jeszcze parę filmików, ale zaraz mnie zjedzą, bo tvn-owskie i GW z zasady dla nich kłamią.
O tym jak Kaczyński ma wszystkich za niemieckie media, o tym kto go ma przeprosić, czy inne wypowiedzi "smoleńskie" itd.
Nie uważam żeby to filmiki miały kogoś przekonać do pójścia za tą czy inną partią.
Chłopaczek--->
Wiem o co Ci chodzi. Jak pierwszy raz tu napisałem jakiś plus o PO, to mało mnie nie zagryźli, a ja myślałem że to ot, temat jak każdy inny z kumplami przy piwie. Zawsze jakoś tak było, że część znajomych miałem związanych ze światopoglądem i część z piłką. I kiedy wchodziłem z nimi w odwrotne tematy, to bez jakiejś wielkiej walki i w życiu nie myślałem, że szeroko rozumiana "opinia forum" popiera właśnie tych skrajnych. Teraz to mogę od czasu do czasu wrzucić jakieś hasło jak mi się nudzi, żeby się pośmiać
Może po wyborach to się zmieni, jak emocje trochę opadną.