Re: FMy

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: Minor » 07 paź 2011, 16:48

Mam problem. Zacząłem grać od nowa Malagą i doszedłem do ósmego sezonu, w siódmym wreszcie wygrałem ligę z Realem i Barcą i odpadłem w finale LM. W pierwszym ściągnąłem ganso, neymara, babacara, po pierwszym sezonie porto mi jeszcze sprzedało hulka za 15 milionów. Drużynę już po pierwszym sezonie budowałem systematycznie, świetni gracze, głównie newgeni będący świetni na swoich pozycjach i to raczej za niskie pieniądze. Sporą część czas grałem systemem odgrywający - lis pola, ale go zmieniłem na grę 2 ofensywnymi, 1 napastnikiem i 3 środkowymi. Co jest moim problemem? Bramki, bramki i jeszcze raz bramki - strzelam ich najwięcej/prawie najwięcej w lidze (ostatnio barca miała chyba gol więcej ode mnie), ale sam nie mam pojęcia jak to się dzieje, mam niesamowity potencjał ofensywny (już bez hulka), z którym jest wręcz coś nie tak - Babacar który rozwinął się u mnie na MEGA koksa nie strzela 30 bramek w lidze, Neymar i Ganso nie dobijają nawet do dziesięciu, mimo to ich noty średnie są powyżej 7.00. Kiedyś miałem taktykę 4-3-3, o której tu zresztą pisałem, tam dwaj newgeni z ataku (z czego jeden wcale mega koksem nie był) nastrzelali łącznie ponad 100 bramek. Przechodząc do drugiej części mojej problemu - wartość, przede wszystkim wartość, ci dwaj newgeni o których wspomniałem po strzeleniu tylu bramek łącznie byli warci ponad 100 milionów, ja musiałem sprzedać Hulka po bardzo rozważnym oferowaniu za 20... Jest ktoś w stanie coś doradzić?

Wróć do „Hyde Park”