Ostrzeżenia - komentarze

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 30 kwie 2005, 19:20

piwus pisze:No nic. Takie tematy mogą stać się tylko złą wizytówką forum. Aha, z kolei ja mam pytanie. Robi się tak wszędzie, czyżby wszyscy się mylili?
No poza tym zezwalając na działalność nabijaczy w badziewnych temach nie sprawimy, że zadowoleni z siebie przestaną odwiedzać inne, które na przykład Ciebie ineteresują. Sądzę, że byłoby raczej odwrotnie.
Dlatego do pewnych zasad powinniśmy się stosowac, nawet jeśli ich nie uznajemy, a nie poddawać ich na każdym kroku w wątpliwość. Oczywście nie mam teraz na myśli Ciebie, zawdi.
spoko, nie stresuj sie.
za nabijanie mozna dawac wp. czy nabijaczy bujaliby sie wtedy wiecej po temat ktore mnie interesuja? mysle ze nie. krotka pilka, zrobcie mnie modem w hiszpanii, a nic mi juz tam nie bedzie przeszkadzac i bedzie porzadek jak nigdzie!!! jest to za duze forum by nad wszystkim zapanowac. co chwile ktos zaklada temat reklamowy, ktos nabija, ktos lamie regulamin, a forum to nic w porownaniu ze strona glowna. nikomu nie zycze czytac nudnych i tych samych klotni kibicow serie a. rzygac sie chce, czasami nawet bym sie wlaczyl do dyskusji, ale jak widze 60 komentarzy, ktore nalezy przeczytac, z czego 30 to zazy, ktore sie wyjatkowo trudno czyta, to daje spokoj. a modzi maja to czytac, przeje....

p.s. http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&show=29861

Wróć do „Wracając Do Meritum”