Re: Eliminacje EURO 2012

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Eliminacje EURO 2012

Post autor: Morrow » 11 paź 2011, 21:23

Więcej się spodziewałem po Guusie i Turcji pod jego batutą ale jakoś prześlizgnęli się do baraży. Belgowie mieli dziś ogromną szansę i trzeba przyznać, że juz dawno nie mieli tak dobrego pokolenia jak teraz ale Niemcy to w tym momencie jeden z głównych pretendentów do złota nie tylko podczas Euro ale i mistrzostw w Brazylii. Świetną pakę ma Loew.

Bardzo dobre spotkanie na Rasundzie. Jednym okiem zerkałem na mecz Szwedów z Holendrami a drugim na tornado Smudy i nasi gdyby zobaczyli co się dzieje w Szwecji to pewnie chętnie oddaliby miejsce na Euro Białorusinom bo pierwsza połowa w świetnym tempie. Holendrzy jak Niemcy, mimo że bez Robbena i Sneijdera nie mają zamiaru nikomu odpuszczać i potwierdzają markę. Od dzieciaka im kibicuję więc może wreszcie w najbliższych latach coś wygrają :D

Grecy się wybronili, i dobrze bo miałem ich na kuponie. Chorwaci w barażach, które też zapowiadają się miodnie, ekipy, które tam zagrają to gwarantują.

edit/

2:1 dla Holandii i karny dla Szwecji w następnej akcji. Co tam się dzieje! 2:2 :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”