Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3350

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Chlopaczek » 15 paź 2011, 2:23

Zebys wiedzial ze bym zaglosowal na Palikota raz jeszcze jezeli wybory bylyby w najblizsza niedziele.

Ciekawe jest to ze Ty ktory z wyborcy PO stales sie zolnierzem PiS odbierasz innym prawo do zmiany pogladow. Podejrzewam ze jak juz raz czlowiek pozwoli sie zalac tym pisowski betonem to pozniej moze byc ciezko wyjsc ale cuda sie zdarzaja. Wiec nie atakuj Janusza on powinien byc dla Ciebie inspiracja i nadzieja na lepsze jutro. Nie za bardzo boli sukces Palikota? Wyluzuj jeszcze nie ma realnej wladzy ale kto wie co bedzie za 4 lata. Szykuj melise :)
Wracajac do meritum. Dobrze dla Janusza ze zmadrzal chlop ma juz przeciez prawie 50 lat. Na logiczne oparte na rozumie a nie na wierze poglady nigdy nie jest za pozno. Milo tez ze przeprosil za wklejana juz tutaj okladke Ozonu.

Skoro juz tu jestem to od razu wypowiem sie w sprawie krzyza. PiS oczywiscie bedzie go bronil bo to jedna z ich ulubionych rozrywek ostatnio. Mam nadzieje ze sprawa wyjasni sie szybko bo sa wazniejsze rzeczy do zrobienia niz dwa zbite patyki. Kazdy posel ktory ceni sobie swieckie panstwo i konstytucje powinien juz dawno ruszyc dupe wziac krzeslo i zdjac krzyz. Z premierem na czele on powinien dac przyklad. Do tej pory bano sie nawet krzyzy wieszanych partyzancko noca. Mam nadzieje ze teraz sie to zmieni. Kraju polan powstan z kolan :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”