Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 15 paź 2011, 17:19

Cóż Chłopaczku siegnąłeś dna. Dotychczas sądziłem, że mimo, że jest na przeciwległym biegunie, to jednak odrobinę zdrowego rozsądku posiadasz, cóż pomyliłem się. Kaczyński nie wychowany w wierze katolickiej( czyli to czego pragnął Lewaczki, by dać każdemu człowieku wybór, żeby dopiero jak dorośnie podjął decyzje, czy chce przyjąć wiarę Chrześcijańską czy nie) doszedł do wniosku jak stał się człowiekiem dojrzałym, że jednak wiara Chrześijańska jest mu bliska, jest niewiarygodny, za to Palikot zmieniający w ciągu 2 lat, a właściwie jak on to mówi po 10 kwietnia poglądy o 180 stopni jest wiarygodny :mrgreen: Genialne chłopie genialne, pogratulować dedukcji.
Jak to głosi staro polskie przysłowie u innego widzi źdbło trawy w oku, u siebie belki nie zauważa.

To czy Palikot po nas przyjdzie to się okaże, jak na razie to jednak wydaje mnie się, że z tych 10% to takiego twardego betonu antyklerykalnego jak ty to może z 1-2% na niego zagłosowało, reszta albo z szydery jak napisał Boromir, albo jak pisał Red z powodu braku wyboru i chęci pokazania reszcie partii, że mają ich dość, a także z powodu zmęczenia sporem między Pisem a PO. A już w ogóle sugerowanie, że twardego lewactwa antyklerykalnego w Polsce jest więcej niż Konserwatystów jest jakimiś żartem. Sorry jak to mówi Zibi Boniek dzisiaj nie jest pierwszy aprillis.

Kolejny Babel który piszę o upadku PiSu. Fajnie już w w Tok FM Semka obszydził Ordyńskiego jak głosił podobne brednie. Dość zabawnie brzmią z ust lewaka, gdy partie lewicowe w wyborach dostały w sumie 18%(z czego jak wsponiałem wyżej Palikot dostał wiele procent z całkiem innego powodu, a i przejął elektorat Korwina-Mikke) tezy o upadku Pisu :mrgreen:
Dla PiSu jest to słaby wynik w kontekście aspiracji, a i tak to jest nieosiągalny wynik dla takiego Palikota czy Sld. Przypomina mi się szydera co poniektórych ze "słabej" gry Rooney'a w zeszłym sezonie. Tak grał słąbo JAK NA SIEBIE, ale i tak to był nieosiągalny poziom dla 90% grajków PL. Tutaj podobnie owszem PiS osiąnał słaby wynik jak na aspiracje, ale i tak to jest nieosiąglny poziom dla jakiegoś śmiesznego Palikota, czy SLD.

Co do reszty to zgadzam się z Mazurem. Ja również do Kościoła nie uczęszczam, bo odrzuacją mnie tacy kapłani jak np. Sowa, Pieronek czy Dziwisz. Ale nie ma nic lepszego dla człowieka niż wiara Chrześcijańska. I będę tej cywilizacji bronił, przed zapędami sodomitów i innej maści dewiantów. Terror poprawnośći politycznej i narzucania poglądów wiekszości przez mniejszość nie przejdzie. Mimo wsparcia mediów, promowania tych idiotyzmów w Polsce nie będzie drugiej Hiszpanii, zapomnijcie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”