Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 01 maja 2005, 14:00

Okej do otwarcia okna bodajże jeszcze 42 dni, ale już teraz pozwoliłem sobie dodać ankietę o piłkarzach, będących w kręgu zainteresowań Wisły. Jestem ciekaw kogo Wy widzielibyście na Reymonta w przyszłym sezonie. Przeglądając doniesienia prasowe trochę tych grajków się znalazło; jedne spekulacje są bardziej realne ( ustalone warunki transferu Gołosia), inne mniej ( zarząd twierdzi, że zamiast Cierzniaka, za którego dużo krzyknęły Szamotuły, będzie Marcin Juszczyk wypożyczony do Górnika Wieliczka).
Jeleń znalazł się tam tylko z mojej inicjatywy, lubie rogacza, chociaż jego technika to "biegaj i strzelaj". Warszawskie gazety najchętniej widziały by go w Legii, ale jednak pamiętam, że kiedy Sagan był idolem, proponowały go nam zamiast Żurawia :P.
Piotr Brożek, zainteresowanie ze strony Wolfsburga (500 tys. ojro), albo sprzedajemy, albo wraca. Na więcej wypożyczeń obaj bracia się nie zgadzają. Dlatego to potencjalne wzmocnienie.
Smicer, w którymś wywiadzie stwierdził, że nie wyklucza gry w Polsce, ponieważ chce zacząć od zera. Była opcja francuska, ale stwierdził, że tam od razu będą od niego wymagać. Ile w tym prawdy, nie wiem szczerze móiwąc, ale prawda jest taka, że Wisła to ostateczność w jego przypadku.

No i tyle.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 15:24 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”