Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 20 paź 2011, 3:31

Powtarzam to glownie dla naszego nadwornego matematyka.
Skończ śmieszny człowieczku, bo coraz bardziej się pogrążasz. Wkleiłeś artykuł który miał pokazać jak to wielce Czarnia Mafia nas grabi, a jak się okazało, że te kwoty mają się nijak do twoch wypocin to teraz próbujesz hipokryto skierować tory rozmowy na moją osobę i w myśl zasady, że kłamstwo powtórzone sto razy stanie się prawdą liczysz, że wejdzie w obieg moja rzekoma pomyłka na temat dodawania. I ty miałeś jeszcze czelnośc płakać na temat tego, ze rzekomo w Ciebie uderzam ad personam. Idź chłoptasiu poszukaj jakiś wirtualnych nicków, poproś kumpla Babela niech ci sprawdzi ip czy się nie zgadzają z moim :mrgreen:

Ale dawajcie dalej ja lubie ogladac jak wielki wplyw wywieraja lekcje religii i nauki kosciola :) Wspaniale wydawane pieniadze ci ktorzy juz mieli okazje sie zalapac sa tacy uduchowieni.
Jesteś ostatnią osobą która może się wypowiadać na temat moralności, tolerancji wobec drugiej osoby. Więc wybacz, jeśli ktoś taki mnie będzie pietnował, że nie postępuje właściwie, to równie dobrze może coś takiego mi powiedzieć pracownica domu publicznego. Ale nic dziwnego, kto czyta ścierwo gdzie pisywał morderca z moralnością wiele wspólnego mieć nie może.
Poprostu widac totalna bezsilnosc i wyziwska(per scierwo)
Bezsilnośc? Ło matko. Nie mam zamiaru wyszukiwać jeszcze więcej dowodów na temat pracy tego gościa w Faktach i Mitach. Zarówno w Wyborczej w Rzeczpospolitej w Polsce The Times, wszędzie padają takie stwierdzenia, sorry co mam Ci chłopie przedstawić jego umowę o pracę, o dzieło to będzie wystarczający dowód?
Wystarczy mi, żeby nazwać taką gazetą ścierwem, jeśli na swoich łamach udostępnia miejsce dla mordercy. A i miałem nieprzyjemnośc mieć tą gazetkę parę razy w rękach i sorry wolę już poczytać ulotkę trucizny na mlecze niż to ścierwo.

PS. Doprawdy zabawne jest czytać jak to wyborcy Palikota oburzają się na ataki ad personam, obelgi, mocne porównanie, mocne stwierdzenia. Litości panowie litości.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”