Tak więc można tak sobie gadać Bin Laden też nie został skazany w sądzie, a i nie wiadomo czy sa twarde dowody które by pozwoliłi go skazać w sądzie. Będą takim ignorantem jak ty to każdego można wybielić. Kompletna nieznajomość historii, tego jak działał system komunistyczny, palenie setek tysięcy akt przez komunistów, FAKTÓW- skoro do dziś potrafisz głosić, że Stan Wojenny uchronił nas przed najazdem kacapów, czemu kompletnie przeczą wszystkie dokumenty wg. których to sam Jaruzeslki pytał czy jak sobie sam nie poradzi z tłumieniem opozycji to czy im Ruskie pomogą, na co Ruskie chętne nie były itd. itp. Można tak pisać.
Cóż sięgnąłeś poziomu Palikota dla niego też nie ma różnicy między G. Piotrowskim, a J. Kaczyńskim. Beton AntyKaczystowski górą! I to ja jestem rzekomym fanatykiem i sieje nienawiscią
Gadanie. Ci co używają zabezpieczenia podczas seksu też wyznają kawiarniania religię? O widzisz i się zdecydujcie albo jestem fanatykiem, a fanatycy raczej nie negują niczego wobec tego czym się jarają i przyjmują to bez piśnięcia słowem, albo jednak wyznaje kawiarniania religię. No jedno z drugim się kłoci.To jest całkowicie nieistotne. Popierając karę śmierci łamiesz piąte przykazanie, równie dobrze mógłbyś popierać homoseksualizm lub adopcję dzieci. Bo wiesz, albo bierzesz cały pakiet, albo wyznajesz kawiarnianą religię. Jeśli to drugie, to w niczym nie jesteś lepszy ode mnie, Chłopaczka czy Babela - my po prostu z układanki odjęliśmy jeszcze jeden kawałek.
I nie porównuj tego co ja głoszę czyli np. nie zgadzam się z tym, że seks należy uprawiać tylko bez zabezpieczenia, albo że jestem za karą dla śmierci dla zwyrodnialców, a tym co wy głosicie, całkowicie negujac podstawowe wartości.