Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: KajoFC » 24 paź 2011, 9:48

Ten sędzia to jakaś porażka skąd oni tych ludzi biorą do sędziowania. Do czerwonej Drogby nie mam w ogóle zastrzeżeń idiotyczne wejście obiema nogami i czerwona z automatu. Czerwo dla Jose to chyba jakiś żart był a karny to już w ogóle cyrk co to ma być EPL czy Ekstraklasa... sędziowanie schodzi w EPL na psy. Zdarzyło mi się oglądać 3 mecze w których sędziowie tak wałowali, że aż głowa mała pierw czerwo dla Rodwella w spotkaniu Everton-LFC, wczoraj oglądałem AV-WBA jezu jak on tam tą kartę czerwona zobaczył i tego karnego dał to ja nie wiem i teraz soft penalty i czerwo dla Bosingwy. Porażka. Jedynie jestem zadowolony, że pokazaliśmy patałachom z QPR jak gra klasowa drużyna w 9 przeciwko 11 na ich własnym stadionie. Luiz przy rzucie wolnym na ciśnieniu co nie miara. Mam nadzieję, że pieprzony aptekarz Chris Foy już nie będzie sędziował naszych meczy wolę Mike "Penalty" Dean'a z miejsca.

Co do Drogby to nie wiem czy to taka wielka strata na Arsenal wprawdzie lubił przeciwko nim strzelać ale od czasu jak dostał po głowie i padł przeciwko Norwich w ogóle nie może się odnaleźć i nie daje zbyt wiele korzyści drużynie w dodatku na ten mecz wróci Torres a Chelsea będzie chciała się na kimś odegrać za ten mecz z QPR.

Wróć do „Anglia”