Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: mimek » 01 maja 2005, 22:44

RoRo pisze:Prawdziwych fanow ?? :!: :!: :evil: :evil:

Co ty do cholery mowisz ?? Prawdziwy fan to taki, ktory kocha swoj klub na dobre i na złe, przegrywajacy czy wygrywajacy jest dla niego wszytkim. Ja nei jestem fanem Cheslea, ale bardzo ten klub szanuje, podziwiam i po prostu lubie ...

Tak sie sklada ze w;lasnie sledze jego poczyanania od momentu przysjcia Ranieriego do Chelsea i mozesz mowic ze lubie Chlesea bo maja kase i Mourinho. Racaj, Mourinho wspanaly szkoleniowiec ale co z tego ?? Czy mozna lubic klub za trenera??

Mysl czasem co poweisz, a jezeli ktos dopiero rok temu "odkryl" Chelsea i pokochałten klub juz za panowania Abramovicha to co powiesz ze nie jest prawdziwym fanem ?? Wstydz sie :roll:

POZDRO
Widze ze nieumiesz czytac ze zrozumieniem, przeczytaj moja wypowiedz dwa lub nawet trzy razy i wtedy napisz cos.
jezeli ktos dopiero rok temu "odkryl" Chelsea i pokochałten klub juz za panowania Abramovicha to co powiesz ze nie jest prawdziwym fanem ??
tak powiem bo taki kibic znal napewno ten klub wczesniej i go nielubil bo byli tylko sredniakami bez wiekszych osiagniec a teraz jak jest Abramovic to od razu sa wielkimi kibicami Chelsea bo wygrywa i jest na fali i jezeli chelsea by przegrywalo to by sie od nich odsuneli. Nie mowie tu o wszystkich kibicach, ale o takich ktorych napewno tu niebrakuje :!: Wiec sie niebulwersuj i nierzucaj, chyba ze powiedzialem o tobie i to cie tak zabolalo :!:
A jesli chodzi o mnie to nielubie tego klubu ale go szanuje

Wróć do „Anglia”