Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: mimek » 01 maja 2005, 22:53

RoRo pisze:No to tak samo jakbys powiedzial w 1999 roku ze ja nie jestem prawdziwym fanem Interu bo keidys nie znalem go a jak zaczal budowac ekipe to dopiero zaczelm go lubiec :wink:

Ja sie nie bulwersuje tylko fanow przybywa coraz to wiecej, inni wybieraja Banik Ostrava a inni Chelsea Londyn :wink: Nie tobie oceniac kto ejst prawdziwym fanem a kto nie ...

POZDRO
No dobra ale ja nikogo nieoceniam tylko powiedzialem jak jest i pozdrowilem prawdziwych fanow :wink:
No to tak samo jakbys powiedzial w 1999 roku ze ja nie jestem prawdziwym fanem Interu bo keidys nie znalem go a jak zaczal budowac ekipe to dopiero zaczelm go lubiec
Ale to jest inna sytuacja bo po przybyciu Abramovica do Chelsea, ten klub bardzo sie zmienil zaczelo byc o nim glosno o transferach, nowym trenerze i wtedy pojawili sie "wierni kibice". A jesli jestes prawdziwym fanem to powinienes wiedziec co kiedys sie dzialo, kto tam kiedys gral i jakie mieli osiagniecia :!: No dobra powiedzmy ze ktos jest wiernym fanem dopiero od czasow Romka, to dlaczego niebyl tym fanem wczesniej :?: odpowiedz jest prosta bo wtedy to byl przecietny klub :!:
dobra konczmy ta dyskusje :D
pozdro

Wróć do „Anglia”