Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Amaru » 30 paź 2011, 0:32

Najważniejsze są 3 pkt!!! Męcz cięzki dla oka ale nie pierwszy i nie ostatni taki :D szczerze to myślałem że gospodarze postawią trudniejsze warunki! Spodziewałem się cięzkiej przeprawy ale szybko strzelona bramka ustawiła mecz! Do przerwy Real dominował zdecydowanie mimo że nie przekładało się to na dużą ilość sytuacji bramkowych ale takie sytuacje były. Natomiast 2 połowa to juz kopanina w środku pola i naprawdę cięzko sie to oglądało ;/ RSSS na dobrą sprawe poza paroma strzałami z daleka nie zmusił Casillasa do większej pracy :roll: Obrona ogólnie na plus, chociaż współpraca w ataku Coentrao z Ronaldo nie układała się tak jak był wspierany przez Marcelo we wczesniejszych meczach! Jednak ogólnie brawa dla Coentrao za grę obronną i asystę:D Martwi mnie słaba postawa Ozila ;/ mam nadzieje ze z czasem odzyska pewność siebie i za parę tygodni będzie znowu odgrywał jedną z ważniejszych ról w drużynie! Poki co Kaka który dzisiaj po wejsciu też za wiele nie pokazał ale jest pewniejszą opcją! Ogólnie mówiąc Espanyol, Malaga, RSSS zdobyte a po przerwie reprezentacyjnej znowu cięzkie wyjazdy sie szykują - Valencia i Sporting... :afro:

Wróć do „Hiszpania”