Zapewniam Cię, że gdyby nie hajs z Unii to by Grabarczyk wybudował jeszcze mniej niż Polaczek.Mi chodzi o to jaki ministrem byk Polaczek a byl zenujacy.Grabarczyk to przy nim wręcz ideał.Zero drog,zero autostrad
I tutaj właśnie wychodzi cała twoja "kunszt". Dokładnie opisałem tą sytuację jak wyglądała i z nepotyzmem ona nic wspólnego nie miała, a ten dalej swoje.Co do pozbycia sie Gilowskiej to gdyby jej Tusk nie wywalil to byscie zaraz szczekali jak to Tusk popiera nepotyzm. A jak ja wywalil to znaczy, ze wycial konkurencje... tyle tylko, ze Gilowska nigdy konkurencja dla Tuska nie byla, bo sie nawet o to nie starala i po prostu sie do tego nie nadawala (zeby byc liderem partii).
Gilowska konkurencja dla Tuska nie była, dobrze zostawmy już nawet to, że to jest brednia bo była. I co to niby ma usprawiedliwiać działanie Tuska tak? Kluzik czy inna Jakubiak dla Kaczyńskiego konkurencja była?
Oto te podwójne standardy, Tusk może i jest ok, Kaczyński nie może jest Stalinem.
No pewnie, jakby mi kazał skoczyć z mostu też bym skoczył!Pewnie jak Kaczor powiedzial, ze w Polsce na lewicy jest lewica a nie postkomunisci to tez to glosiles, a jak stwierdzil ze zmienil zdanie to tez zmieniles.
Szkoda czasu, wklej swój dyplom do avatara, każdy ci się będzie kłaniał
PS. Przed chwilą twierdziłeś, że z PO nikogo nie wyrzucano. Brawo wujek google pomógł? się dokształciłeś. Dobry początek