Sytuacja wyglądała tak jak ja przedstawiłem, chcesz dowodów, może najpierw Ci przedstawić umowę przyjęcia do pracy w biurze poselskim Gilowskiem, a potem akt małżeńśki z synem żeby zobaczył co było pierwsze? Nie bardzo wiem jakie to mogą inne kolory wchodzić w grę, albo coś było wcześniej albo poźniej. Sytuacja jest jasna i to wszystko.Ty opisales sytuacje taka jak Tobie sie wydaje ze byla czyli oczywiscie dzielac na "czarny" albo "bialy" bo zeby nazwac wiecej kolorow to trzeba myslec...
I słabo się starasz, słaba ilośc tych obleg....chyba ci się w ten sposób nie uda poza znane już grono mnie mnie zdezawuować. Dawaj więcej, chociaż osobiście się dziwię jak taki człowiek światowy, z dyplomem, może dyskutować na jakimś tam forum z jakimś durniem
Nie jestem obrońcą wartości PiSu, tylko wartości konserwatywnych, patriotycznych.Mam do Ciebie pytanie jako obroncy wartosciu Pisu.Jesli Ziobro oderwie Ziobrystow to za kim sie bedziesz opowiadal?
Poza tym co za głupie pytanie, przecież jasne jest, że ja jak pisek wykonam wszystko co mi Kaczyński każe
A poważnie mówiać zobaczymy jak będą mieli ofertę. Bo po pierwsze o ich poglądach nie wiele wiadomo, Ziobro czy Kempa znani są z walki z przestępczością, a poza tym jakie poglądy mają na inne sprawy? Zobaczymy jak się bedą też zachowywać jak będa przez pół roku pielgrzymować jak PJN do TVN-u i nagle ich głównym wrogiem stanie się Kaczyński, a nie PO to będziemy mieli powtórkę z rozrywki.
Szansę mają, Ziobro zawsze miał świetne wyniki indywidualne, Kempa w ostatnich wyborach też wykręciła swietny wynik, Duda ponoć również ich człowiek w Kraku w ostatnich wyborach kolejny bardzo dobry wynik. Zobaczymy.