Widze, ze masz problemy z czytaniem, napisalem post wyzej:Kamil232 pisze:Sytuacja wyglądała tak jak ja przedstawiłem, chcesz dowodów, może najpierw Ci przedstawić umowę przyjęcia do pracy w biurze poselskim Gilowskiem, a potem akt małżeńśki z synem żeby zobaczył co było pierwsze? Nie bardzo wiem jakie to mogą inne kolory wchodzić w grę, albo coś było wcześniej albo poźniej. Sytuacja jest jasna i to wszystko.
Czyli powinna ja byla zwolnic.Emerald pisze:A poza tym co za roznica kiedy sie jej syn ozenil z jej pracownica? Skoro nie mozna zatrudniac rodziny to nie mozna.
A tak z ciekawosci. Masz moze jakies ciekawe materialy swiadczace o tym kto Gilowskiej nepotyzm zarzucil jako pierwszy?
Po pierwsze nawet nie probuje bo sam sobie radzisz swietnie, a po drugie to spokojnie, dezawuowac to mozna kogos powaznego, kto cos osiagnal a nie forumowego krzykacza...Kamil232 pisze:I słabo się starasz, słaba ilośc tych obleg....chyba ci się w ten sposób nie uda poza znane już grono mnie mnie zdezawuować.
Tu sie zgodze. Jesli "Ziobrysci" odejda to odejda ludzie znani, rozpoznawalni i szanowani po radykalnie prawej stronie. Ziobro, Kurski czy Kepma moga powalczyc. Poza tym w malopolsce w ktorej PiS osiaga bardzo dobre wyniki nie zostanie juz chyba nikt takiego kalibru jak Ziobro.Kamil232 pisze:Szansę mają, Ziobro zawsze miał świetne wyniki indywidualne, Kempa w ostatnich wyborach też wykręciła swietny wynik, Duda ponoć również ich człowiek w Kraku w ostatnich wyborach kolejny bardzo dobry wynik. Zobaczymy.