Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Emerald » 04 lis 2011, 16:51

Dobra Kamilu. Ugryze to z innej strony bo jak widac mamy inne spojrzenie i sie ani o krok nie zblizamy...
Sam piszesz o tym jak to Gilowska o Tusku mowila jako o bracie, jak to go wspierala i stala za nim murem. Po co mial ja Tusk wywalac z Partii?
Przytaczasz Drzewieckiego... no wlasnie jak sie pojawily w prasie publikacje to tez polecial. Taka polityka. Jak zaczyna sie robic glosno o jakiejs aferze wokol kogos z PO to dany osobnik leci...

Natomiast z jakiego powodu Kaczynski wywalal? Prawie w kazdym wypadku byly to osoby, ktore mialy inne od prezesa zdanie na jakis temat. Osoby, ktore odwazyly sie go skrytykowac, albo osby na ktore trzeba bylo za cos zwalic odpowiedzilanosc. Przeciez PJN odszedl bo na Kluzik zwalono wine z przegrane wybory. Ziobro odejdzie bo odwazyl sie stwierdzic, ze PiS nie wygral tych wyborow...

Piszesz o Palikocie i wibratorze. Tak z ciekawosci: Wiesz o co z tym wibratorem chodzilo? I wiesz jakie byly efekty tego wystapienia?
Bo moim zdaniem akcja z wibratorem to byl jeden z najdobitniejszych pokazow jak skuteczny moze byc polityk jesli chce cos zalatwic na prawde a nie udaje ze chce, glownie myslac o swoim wizerunku i tylku...

A z bronieniem Tuska...coz nie lubie PO bo to partia bez idei, jak w jednej partii jest Arlukowicz i Gowin to cos tu nie gra jak dla mnie. Nie lubie tez Kaczynskiego. I w zwiazku z tym mozesz mi wierzyc, ze w tej sprawie stac mnie na obiektywizm. Ty natomiast popierasz PiS, wiec o obiektywizm u Ciebie zapewne trudniej...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”