Przed również, a to jest kluczowe.A czy Kluzik przypadkiem nie zaczela chodzic po mediach po tym jak ja wywalono?
Był bodaj we wprost poszukaj.A jestes moze w posiadaniu linka do jakiegos wywiadu sprzed wywalenie Jakubiak?
Jesteś przewrażliwiony, albo twoje ego jest rozdęte do granic możliwości jeśli takie coś Cie uraża. Pisze jak pisze bo pewne kwestie powtarzam po raz wtóry, a ty nadal nie chcesz ich przyjąć do wiadomości. I nie chodzi tutaj o ocenę pewnych zdarzeń, ale o fakty jak np. co było wcześniej przed czym.to znowu mnie cholera wezmie... specjalnie prowokujesz, czy myslisz, ze jestes taki madry ze Ci wolno?
Druga sprawa, że jeśli twoje przeprosiny miałbyc tylko z takiego względu, żeby ładnie wyglądało to daruj sobie. Znowu zaczynasz gadki o tym kto jest mądrzejszy, kto ma jaki dyplom, kto jest starszy. Litości chłopie, myślisz, że jakbyś nawet miał 50 lat to ktoś ci tutaj będzie mówił per pan? Jakie to ma znaczenie pytam się? Po pierwsze jest takie fajne powiedzenie inteligencja jest niezależna od wykształcenia, a po drugie nie wiem wyzywasz mnie na pojedynek? zgłosimy się do jakiejś mensy czy ciul zbadają nam iq i jak Ci wyjdzie 3 razy wyższy tzn. ze będziesz miał prawo do tego, żeby zmieniać rzeczywistość, zeby twierdzić, że było inaczej niż było? No ja pierdziele chłopie. Ok jesteś zajebisty, Jesteś starszy, masz wyższe wykształcenie, jesteś bardziej inteligentny, mądrzejszy, swiatowy człowiek. Dowartościowany? Można już zacząć rozmawiać o polityce?