Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Emerald » 04 lis 2011, 18:35

Moje przeprosiny mialy miejsce poniewaz uznalem, ze posunalem sie za daleko.

I nie napisalem teraz ze jestem od Ciebie madrzejszy tylko, ze ty nie jestes madrzejaszy ode mnie, a to jest roznica...

Ja rowniez kilkakrotnie powtarzam Ci rozne rzeczy a mimo to daruje sobie takie protekcjonalne gadki jak: NIECH TO WRESZCIE DO CIEBIE DOTRZE!

Rozmawiajmy o polityce czy o czym tam chcesz, tylko daruj sobie wstawki tego typu a wtedy ja daruje sobie swoje.

Bo Ty masz swoje zdanie i jak ja mam inne to nie przekonujesz mnie argumentami tylko robisz ze mnie idiote powtarzajac kilka razy ta sama bzdure i sugerujac ze ja nie rozumiem, albo nie dociera. Otoz dociera i rozumiem, ale to nie zmienia faktu, ze nadal uwazam to za bzdure!
Kamil232 pisze:Brudów nie pierze się w mediach niech to w końcu do Ciebie dojdzie.
Powiedzialem, gdzies powyzej, ze brudy sie pierze w mediach? Albo wmawialem, ze ktos nie poszedl do tych mediow? NIE!
Wiec jesli sie do kogos konkretnie zwracasz, to miej pewnosc, ze do wlasciwej osoby a nie walisz na oslep, byle w kogos kto sie z Toba nie zgadza...

I przyklad z PJN... ok, nie sledze losow PiS tak wnikliwie, ale nie pamietam wywiadow czlonkow pozniejszego PJN, przed odejsciem albo raczej przed przesadzeniem o odejsciu, ktore bylyby jakims wywlekaniem brudow... pamietam pozniejsze, i zreszta wcale sie im nie dziwie bo skoro zalozyli konkurencyjna partie to nic dziwnego, ze chcieli odbic czesc elektoratu prezesowi. Takwiec to ma w tym wypadku kluczowe znaczenie, zeby nie mieszac przyczyny odejscia z jego skutkiem!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”