Re: Ogólna dyskusja o polityce

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Wilmore » 04 lis 2011, 22:07

Oj, Berele Lewartow, zawsze można być pewnym Twojego ograniczenia w czytaniu postów. ;)
Każdemu, od Giertycha po skrajną lewicę życzę jak najlepiej w realizowaniu się w jego partii. Życzę przegranych, jeśli nie pokrywają się z moimi poglądami, ale niech mają możliwość wyrażania swoich poglądów.
To samo bym mówił - operując postaciami z mojego podwórka - o Napieralskim, gdyby jako członek partii byłby uciszany. Nie podoba mu się jego pomysł na "moją" partię, ale co to za partia, która nie pozwala mu się wypowiadać?
Kasowanie Ziobry, który partię zakładał, bo śmiał powiedzieć to, co od dawna wszyscy wiedzą, jest posunięciem lekko mówiąc głupim.

Reszta Twojego postu na poziomie piwusa, bzdurza na bzdurze. Kaczyński prezydentem miernym i małym był i jest nadal w mojej opinii, nie widzę żadnej sprzeczności w niechęci do Kamińskiego, ale docenianiu jego intelektu i zdolności.
Widzę jednak u Ciebie czysto prawicową postawę - jeśli nienawidzić, to po grób i bezdyskusyjnie. Każde odstępstwo jest złe. Jak się nie lubi Kaczyńskiego, to ma się go nienawidzić do końca i nie można powiedzieć, że to inteligentny człowiek. Jak się nie znosi Ziobry, to nie można powiedzieć dobrego słowa na jego temat, bo to już wolta. Czarne albo białe, prawo albo lewo, dobrze albo źle - inaczej się głębi Twoich wypowiedzi scharakteryzować nie da.
Wpasowujesz się w poziom tutejszych sympatyków prawicy, nie powiem, że zaskakująco.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”