Ja tam myślę, że Mourinho w meczach ze słabszymi rywalami, gdy Sahin będzie w 100% formie fizycznej, może zdecydować się wstawić duet Sahin - Alonso, na Barcę i innych hegemonów jak Manchestery, to nie spodziewam się nic innego jak duet Khedirson - Xabi. Swoją drogą co do Khediry, to fajnie się chłopak rozwinął, daje znacznie więcej ofensywie niż to było w poprzednim sezonie i nabrał dużej pewności w grze, wprawdzie Sami nie będzie jakimś wirtuozem i nigdy zbyt przyjemnie dla oka z piłką wyglądać nie będzie, ale progres Niemca cieszy.Nie wiem jak to z Sahinem będzie. Z początku myślałem że ściągnięto go jako partnera dla Xabiego, ale teraz jak zobaczyłem jego grę i styl jaki prezentuje, to sam nie wiem. Możliwe że będzie drugim Coentrao, czyli graczem który nie ma szans na wygryzienie rywala ze podstawowego składu (odpowiednio Marcelo i Alonso). I tak dostał dużo czasu na debiut.
Szkoda tej kontuzji Di Marii, oby się wykurował na Barcę bo to niesamowicie przydatny zawodnik akurat na Barcelonę