Re: Cracovia Kraków

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Cracovia Kraków

Post autor: MENDEZ » 07 lis 2011, 2:22

Obserwator pisze:A ty jeżdzisz wszędzie -do Manchasteru, do Turynu..już to widzę.
W Manchesterze byłem. W Turynie akurat nie - ale blisko bo w Udine już tak. Tylko zauważ, że taki wyjazd to spory wydatek rzędu 400-700 zł w zależności jak jedziesz, czy z noclegiem, żywność, zwiedzanie itd. O wyprawach w dalsze rejony Europy/Azji już nie wspomnę.

Tu mówimy o Krakowie. Skąd jesteś ? Jeżeli z Małopolski (lub okolice) to wstyd, że nie byłeś. Porównałbym Cię do krowy co dużo ryczy a mało mleka daje :mrgreen:
Z kolei na mecze wyjazdowe Ekstraklapy staram się jeździć jak mam czas i fundusze. Taki wyjazd zawsze ~100 zł lub więcej.
Obserwator pisze:Poza tym nawet jakbym uciułał te 200-300zl na mecz(dojazd, bilet, nocleg, powrót) to i tak nie było już biletów. Więc nie udał Ci się ten atak
Skoro nie jedziesz na mecz z Wisłą to ciekawi mnie czy na jakikolwiek mecz Pasów jeździsz (u siebie, wyjazd).
A tekst, ze nie było już biletów wyborny. Gdybyś chciał to byś załatwił go sobie wcześniej. Taki argument absolutnie do mnie nie trafia.
I żaden atak z mojej strony to nie jest, ot chciałem się przekonać czy naprawdę jesteś krową co dużo ryczy i już się przekonałem :lol:

Wróć do „Polska”