Re: Eliminacje EURO 2012

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Eliminacje EURO 2012

Post autor: Morrow » 16 lis 2011, 13:53

MGiggs pisze:Cudownie zagrała Portugalia, szybkosc,pomysłowość -miód.Troche szkoda Bośniaków ale wczoraj z ekipą Ronaldo nikt by nie wygrał.
Bez przesady. Portugalia zagrała fantastyczne spotkanie,wszystko im wychodziło, w dodatku byli szalenie umotywowani ale gra sie tak jak przeciwnik pozwala a Bośniacy pozwalali na dużo a mimo wszystko zagrażali bramce Portugalczyków i strzelili 2 bramki a Dzeko trafil w spojenie. Brawa dla Portugalii ale z lepszym rywalem tak łatwo by nie hasali.

Co do Starka nie widze sensu do analizowania tej sytuacji i doszukiwania sie przyczyn. Inny mecz, inna historia, inne ustawienie sedziego, jak dla mnie nie ma sensu tego roztrzasac.

Szkoda bałkańskich ekip, Bośniacy mieli cięższe zadanie i wczorajsza Portugalia to były dla nich za wysokie progi ale liczyłem, że Czarnogórcy postraszą Czechów co nie miało miejsca.

Największe rozczarowanie to Turcy, spodziewałem się zaciętego i świetnego dwumeczu a Chorwacja gładko przeszła. Widocznie magia Guusa nie wszędzie działa.

Estonia jak można było przypuszczać popłynęła, dla nich ten baraż to był już spektakularny sukces. Można żałować, że Vidic zawalił tego karnego bo dwumecz Irlandczyków z Serbami byłby z pewnością fajniejszy.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”