Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Amaru
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Amaru » 20 lis 2011, 0:46

O cholerka:D emocje straszne :D ale ważne że wynik ok chociaz jak juz kilka osób wspominalo mecz powinien być spokojnie dograny po bramce na 2-0 ale niestety chyba sie wkradło spore rozluźnienie w naszą drużynę. Pierwsza połowa dobra w naszym wykonaniu w drugiej niestety poszliśmy na wymianę ciosów i niewiele brakowało aby Nas ta wymiana cisów kosztowała dość sporo... druga bramka niestety ale była podarowana przez nasza obronę (Marcelo, Ramos) ale i Casillas dołożył swoje wychodząc poza światło bramki do dośrodkowania ;/ Przy bramce na 3-3 serducho mi zadrżało ale spalony na powtórce wyraźny... Zamieszanie w ostatniej minucie po rożnym... nie wiem co tam było... słaba jakość w obrazie... i tylko jedna powtórka nie pozwala mi stwierdzić czy bark, klatka czy może ręka...w każdym razie sytuacja na styk...i cieszę się bardzo że sędzia tego nie gwizdnął bo jakby było w drugą stronę przy takich wątpliwościach pewnie bym chodził nieźle...zdenerwowany...:D Spodziewałem się ciężkiego meczu ale w ostatnich 20 minutach całkowicie oddaliśmy pole gry...co nie powinno się powtarzać w następnych kolejkach szczególnie wyjazdowych...Teraz teoretycznie sporo łatwiejsze derby Madrytu :D :afro:
Aha bym zapomniał :P J.Alba pięknie się zwijał 2 razy w ciągu kilku minut po kontakcie z Ozilem :D o ile wpierszej sytuacji można mówić o jakimś faulu to druga to już kpiny w jego wykonaniu :D widać Alvesa musi oglądać dość często w akcji :D :boruta:

Wróć do „Hiszpania”