Z całym szacunkiem, ale ten kto skreśla AVB po 12 kolejkach, jest po prostu idiotą. Większość wychwalała Go, gdy przyszedł latem na SB, a teraz mieszają z błotem. Wymiotuję taką hipokryzją. Starsi zawodnicy grają, jak gdyby byli pewni, że nic ich ze składu nie wygryzie. Bardzo podoba mi się gra Ramiresa, który oddaje na boisku całe swoje serce, by udowodnić swoją wartość. Zgadzam się z poprzednikami, że po Cole'u lub Terrym pozostały same nazwiska. Według mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby zatrudnienie przebywającego obecnie na bezrobociu Guusa Hiddinka, w charakterze dyrektora sportowego. Jest on szanowany na Stamford, z pewnością okiełznałby "Niebieską Magnaterię". Era Drogby, Maloudy i reszty starzejących się gwiazd dobiega końca. W ich miejsce młody szkoleniowiec powinien wstawiać zawodników, którzy mają pokazać, że będą w przyszłości stanowić trzon Chelsea, że są godni gry w niebieskim trykocie. Jedno jest pewne - z pewnością "Młoda Chelsea" będzie grała o wiele bardziej oddanie, niż skład teraźniejszy.
Wybacie błędy, gorycz mną targa, i nie chce mi się poprawiać.
CAREFREE CHELSEA