Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

_samoth_
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: _samoth_ » 21 lis 2011, 20:47

http://jerzydudek.eu/news/pokonani-prze ... o,604.html
Po raz kolejny piłka nożna została zepchnięta na dalszy plan. Teraz wszystkie oczy są skierowane na Mourinho i jego piłkarzy, bo to Mou uszczypnął asystenta Guardioli. Ale to właśnie on wcześniej uderzył w twarz Portugalczyka (czego kamery nie pokazały).
Dlaczego nazywasz Kamila i czarnego_samaela i Jurka "Barcelona wygrywa dzieki spiskowi" Dudka kretynami? Oni prawdopodobnie ogladali mecz, a i tak dali sie zlapac na ta manipulacje? Jesli oni dali sie zlapac to co powiedziec o pani Gonzalesowej, ktora meczu nie ogladala? Dlaczego wymagasz od pani Gonzales, aby skojarzyla, ze Vilanova oddal za palec? Co sobie mogli pomyslec ludzie, ktorzy nie slyszeli o zadnym palcu, wlaczyli rano tv i zobaczyli jak Vilanova uderza Mourinho?
Nie nazwiesz tego manipulacja? Twoja sprawa, koncze temat bo mam wizyte u psychiatry. Hehe zartuje, nie stac mnie, ide do szkolnego psychologa. Hehe do szkoly juz dawno nie chodze, wiec ide do okulisty. Okulisty Mourinho. Wiem slabe, prawie tak slabe jak twoje argumenty.

Wróć do „Hiszpania”