Dlaczego nazywasz Kamila i czarnego_samaela i Jurka "Barcelona wygrywa dzieki spiskowi" Dudka kretynami? Oni prawdopodobnie ogladali mecz, a i tak dali sie zlapac na ta manipulacje? Jesli oni dali sie zlapac to co powiedziec o pani Gonzalesowej, ktora meczu nie ogladala? Dlaczego wymagasz od pani Gonzales, aby skojarzyla, ze Vilanova oddal za palec? Co sobie mogli pomyslec ludzie, ktorzy nie slyszeli o zadnym palcu, wlaczyli rano tv i zobaczyli jak Vilanova uderza Mourinho?Po raz kolejny piłka nożna została zepchnięta na dalszy plan. Teraz wszystkie oczy są skierowane na Mourinho i jego piłkarzy, bo to Mou uszczypnął asystenta Guardioli. Ale to właśnie on wcześniej uderzył w twarz Portugalczyka (czego kamery nie pokazały).
Nie nazwiesz tego manipulacja? Twoja sprawa, koncze temat bo mam wizyte u psychiatry. Hehe zartuje, nie stac mnie, ide do szkolnego psychologa. Hehe do szkoly juz dawno nie chodze, wiec ide do okulisty. Okulisty Mourinho. Wiem slabe, prawie tak slabe jak twoje argumenty.