Re: Borussia Dortmund - Arsenal FC

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Borussia Dortmund - Arsenal FC

Post autor: Aker » 22 lis 2011, 0:59

Celem nr 1 BVB w tym meczu powinno byc zneutralizowanie Persiego. Ale mamy czlowieka w swoich szeregach, ktory sie moze podjac tego zadanie i jest to ten Pan z ktorym mam fotke w Poznaniu czyli Mats Hummels :) Co to personaliow wydaje mi sie ze kopia skladu z Monachium bedzie wlasciwa, Grosskreutz musi pomagac Schmelle pokryc szybkiego Walcatt'a takie Perisic daje duzo w ofensywie, ale w defensywie niewiele. W srodku Kehl, bo on umie dyrygowac druzyna i dobrze ja zmotywowac mimo ze sam jest slaby. W drugiej polowie koniecznie chce widziec Perisicia i Leitnera z lawki. Wynik jaki bralbym w ciemno to remis, ale jakby sie udalo cos wsadzic to moze uda sie nawet wygrac. Bardzo licze tez na Olympiakos ze powalczy o zwyciestwo w Marsylii. Bedzie bardzo trudno o awans dalej w LM, ale nalezy walczyc do konca. Jak sie nie uda to i tak los powinien nagrodzic nas za te starania udzialem w LE. W srode nie oczekuje wielu goli i pasjonujacego widowiska, liczy sie korzystny wynik i taki remis 0:0 bedzie ok.

Wróć do „Puchary Europejskie”