sam grzejesz ciagle tylek przed kompem, nie znasz mnie to sie nie wypowiadaj, ale to normalne, jak ktos prawde napisal to zaraz wszyscy sie oburzaja, lechia taka byla, jest i niestety bedzie, jej kibice sa smieszni.piwus pisze:Były takie derbycloner pisze:i to potwierdza ze kibice Lechii to zwykli chuligani - "wyrzucili kibicow Arki"t_JB pisze: Były takie derby że kibice Lechii wyrzucili kibiców Arki z ich sektora (czyt. GÓRKI)
pozdr.
pozdrawiam? No to gratulacje dla braci z Lechii
. Wyczyn nad wyczyny.
Masz racje cloner, dla grzejących tyłek przed kompem to zwykli chuligani, tak samo jak zadymiarze według nich nazywają siebie ultrasami. Tylko, ze dla tych co czasem ruszą się na stadion, to są kibicowskie klimaty. Przypomniała mi się historia. Za komuny, pewien wiślak, przypadkiem będąc po godzinach na stadionie Cracovii, odlał się na słupki bramki na boisku. Na nastepny dzień bramkarz Pasów rytualnie obcałował te słupki
. Oczywiście ja wiem, jak to może wyglądać dla niektórych "Co za brak wyobrazni-ktoś powie- przecież ten piłkarz mógł się czymś zarazić!". Oczywiście to nie przebija akcji Legii jakiś... rok (?) temu na Polonii, kiedy przemalowano napis KSP POLONIA na pewien niecenzuralny. Toż to zwykłe chuligany, bez szacunku, jakieś dziecko mogło to zobaczyć!
Zgadzam się z wami wszystkimi, których to oburza. Od razu mówię. Wykopmy agresję ze stadionów, niech przyjezdnych witają miejscowi z bombonierkami.
Wiecej nie bede juz pisal, bo to nie ma sensu, i tak moderatorzy (ktorzy kibicuja Lechii) wiedza lepiej
pozdrawiam prawdziwych kibicow (a nie kiboli czy chuliganow)