Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Siatkówka

Post autor: ddemon » 24 lis 2011, 16:29

Morrow pisze:To tyle jeśli chodzi o kalkulowanie i dopisywanie sobie 3pkt przed spotkaniami z teoretycznie słabszymi rywalami jak robili niektórzy. Spodziewałem się, że coś takiego może się wydarzyć ale nie spodziewałem się, że już dzisiaj.
Rozumiem że do mnie pijesz w szczególności :lol: Owszem dopisywałem 3 punkty lecz jak sam napisałeś również dzisiaj niespodziewałeś się straty punktów :P Ja oczekiwałem trudnego spotkania z Iranem po tym co pokazali ze Serbami ale mimo wszystko liczyłem na max 3-1 a nie 2-3 w plecy...Trzeci set pokazał naszą siłę,dominację we wszystkich elementach niestety przytrafiła się porażka po naszych prostych błędach i oby to był wypadek przy pracy bo strata kolejnych punktów aż do meczu z USA może odbić się nam czkawką jeśli chodzi o bezpośredni awans a przyznam że na taki liczyłem po pierwszych trzech wygranych spotkaniach za 3 punkty i co w nich zaprezentowaliśmy...Generalnie również liczyłem na stratę punktów(wygrana 3-2) z tymi słabszymi przeciwnikami bo z reguły gra nam się trudniej - przewidywałem że to nastąpi z gospodarzami oby to jednak jutro nie nastąpiło- kluczowy w/g mnie będzie pierwszy i trzeci set w którym będziemy musieli im wybić siatkówkę i nie dać im się rozpędzić bo wtedy może to się skończyć tak jak w dzisiejszym tie-breaku byliśmy bezradni...Mam nadzieję że jutro Anastasi raczej nie będzie kombinował z rozgrywającym i wróci do "6" Guma w ataku raczej bez zmian - Jarosza nie ma co stawiać(może z Chinami) a w przyjęciu raczej Winiarski-Kubiak choć Kurek nie gra źle a Ruciak wszedł w trudnym momencie dzisiaj ale nie ma czasu jutro na eksperymenty i dawanie szans odpocząć - ten mecz będzie jakby na przełamanie dzisiejszego :)

Wróć do „Inne sporty”