Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 03 maja 2005, 15:02

No jesteś pod wrażeniem. Nie widziałem całego meczu bo nie byłem w stanie ale to jest może znak ze jak nie widze jest dobrze :roll: [ ale i tak chyba nie było w TV ] ...

Zieńczuk klasa gracz meczu a bramka piekna To jest najlepiej grajacy lewą noga gracz naszej ligi. Samo to że z taka łatwościa takie bramki mu przychodza. To jest zadziwiające że Wisła tylko po otworzeniu wyniku zaczeła grać magie :D Jak Zagłebie zostało napaczęte to już nie było mocnych. W pierwsze rundzie w Lubnie 7:1 dla Białej Gwiazdy. Teraz 6:0 !! BRAWO !! Widac ile ta wcześniejsza bramka dała Frankowi choć mógł 3 letko strzelic w tym meczu :roll: ale nie ma co wymagać przy stanie 6;0

Ciekawi mnie teraz opinia przeciwników Liczki. Co prawda to był jeden mecz w wykonaniu "Wisły ala Henio" i trzeba czekać do meczu derbowego ale już pewnie sie pojawia głosy znawców Czekam na nie :D

P.S. Cracovia dostej z Grodzisku. 3:1 Citko kartka i niby pauza w debach ale nie sadze bo jak Mauro "odwiesili" z Pogoń to Marka musza też - nie ma mowy o czerwieni bardzie o notach aktorskich [Kumbeva chyba] aż wstyd takich zachować ..... Widać coraz coraz bardzie cudzoziemcy graja sztuki w naszej lidze. Divecki i Milar z Mauro teraz Kumbev ...

Wróć do „Polska”