Chociaz z drugiej strony troche dziwi mnie zainteresowanie ze strony MU. To chyba jeszcze za wysokie progi dla Rickyego,ktory dopiero wchodzi do tego wiekszego futbolu. W Utrechcie byl absolutna gwiazda,wszyscy grali na niego,wiec duzo latwiej bylo mu o bramki (poza tym strzelal tez karne). Dajmy Holendrowi jeszcze rok,dwa w SCP i jezeli sie sprawdzi (a ostatnio gra coraz lepiej),to wyslijmy go dalej w EuropeHmm... jak dla mnie gra dobrze. Tzn. strzela bramki i to najważniejsze. 7 w 9 meczach ligowych (11 w 14 ogólnie) to naprawdę dobry wynik. Problemem jest jednak jego styl gry, albo zrozumienie z partnerami. Moim zdaniem częściej mógłby się pokazywać, próbować jakoś rozegrać, czasem cofnąć, a mam wrażenie że on głównie czeka aż ktoś do niego poda. Poza tym fajne jest to, że nie jest jednak samolubny, potrafi oddać piłkę, na partnerów też raczej się nie wścieka gdy coś idzie nie tak. Mógłby też czasem wziąć na siebie odpowiedzialność gdy drużynie nie idzie, bo jak gra z przodu wygląda przeciętnie to i Ricky gdzieś znika. Tak czy tak to dopiero początek, ale moim zdaniem w SCP dawno nie było tak niezłego napadziora. Ten, przyszły sezon i pewnie trafi do jakiegoś czołowego klubu.