Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Re: Siatkówka

Post autor: ddemon » 29 lis 2011, 7:19

Hm...jeśli to zwycięstwo wywalczyliśmy z najmniejszym nakładem sił to ok tyle tylko że ja to mimo wszystko nie kupuje...Zagraliśmy słabo w przyjęciu a o ataku nie wspominając - tylko Anastassi wie czemu Bartman grał cały mecz - był do zmiany i to jeszcze w 1 secie gdzie nie kończył na pojedynczym bloku...Nie wiem jak Was ale mnie zaczyna powoli martwić że gdy walczymy o każdą piłkę mawet spod bandto i tak punkt przegrywamy i oby to się odwróciło w kluczowych meczach...
Najlepszym graczem spotkania Nowakowski w sumie słusznie jedyny który prezentował przyzwoity poziom,dzięki niemu na zagrywce odrabialiśmy straty,skuteczny w bloku a reszta prezentowała średni poziom - jak wspomniałem Bartman,Kurek też był momentami do zmiany - ta radość że wkońcu zrobił asa :roll: Winiarski i Ignaczak słabo w przyjęciu jak dla nich więc wybór jak najbardziej zasłużony :) Teraz 2 dni odpoczynku i zmobilozowanie się - potrzeba nam tylko i aż 2 setów w jednym spotkaniu i najlepiej aby to stało się z Włochami jeśli oni dzisiaj stracą punkty(oby)..Będzie ciężko ale liczę na geniusz i atak Argentyńczyków...

Wróć do „Inne sporty”