AC Milan : Juve - klasyka

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: veelden^ » 03 maja 2005, 17:35

Cholernie ciezki mecz czeka Juventus w niedziele. Oslabiony i mocno zmeczony zespol z Turynu moze nie dac rady Milanowi, ktory mimo, ze wciaz gra w rozgrywkach Ligi Mistrzow, ze wzgledu na duzo wieksza rotacje w skladzie w ciagu calego sezonu jest bardziej swierzy, aczkowliek ich ostatnie mecze ligowe rowniez ukazuja juz zmeczenie. Czy ten mecz zadecyduje o scudetto? Mysle, ze tak i z tego powodu tym bardziej sie przed nim denerwuje. Graja o 15, kolejny minus bo spoznie sie na pierwsze 10-15 minut, no ale trudno :? W niedziele licze na WIELKI spektakl. Rozum mi mowi, ze bedzie 1:0, a serce 0:1. Wydaje mi sie, ze w tym spotkaniu nie padnie wiele goli, ale walki napewno nie zabraknie, a o wyniki zadecyduje blysk geniuszu jednego z gwiazdorow ktorejs z ekip, bo jak wiadmo tak w jednej i jak i drugiej druzynie nie brakuje zawodnikow, ktorzy sa w stanie przesadzic o wyniku tego spotkania.

AC Milan vs. Juventus Turyn to mecz defensywy nr.1 + bramkarza nr 2 w Serie A kontra defensywa nr.2 + bramkarz nr.1 w seria A - takie jest moje zdanie :)

Wróć do „Włochy”